Έγραψαν για εμάς #1

Aigialeianews.gr

FIDELIO: Ένας σύγχρονος χώρος πολιτισμού & μουσικής εκπαίδευσης στο Αίγιο με την υπογραφή της Μαρίας Γ. Καβούνη

Το FIDELIO είναι η νέα πρωτοποριακή πρόταση στην μουσική εκπαίδευση & την καλλιτεχνική δημιουργία.

Στεγάζεται σε έναν υπερσύγχρονο και ταυτόχρονα φιλικό, εμπνευσμένο και μοναδικό στο είδος της πολιτιστικής εκπαίδευσης & δημιουργίας χώρο, επί της Στράτωνος 18 & Κ.Δαβάκη 1 στην Καλλιθέα Αιγίου και λειτουργεί υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση της γνωστής κιθαρίστριας Μαρίας Γ. Καβούνη.

Ο χώρος FIDELIO είναι πολυμορφικός και κατάφωτος με ευχάριστη υποδοχή και πρόσβαση για όλους χωρίς αποκλεισμούς, συμπεριλαμβανομένων των ατόμων με αναπηρία.

Αξιοποιεί τη σύγχρονη τεχνολογία σε συνδυασμό με τη γνώση και το πάθος της ιδρυτικής ομάδας FIDELIO για τη μουσική προκειμένου να αποτελέσει εκκολαπτήριο πολιτισμού & δημιουργικότητας, να αλληλεπιδράσει με την κοινωνία, να βελτιώσει την άποψη των ανθρώπων για τη μουσική εκπαίδευση και να αλλάξει τις ζωές τους παρέχοντας μοναδικές εμπειρίες σε παιδιά και ενήλικες με βάση τη δυνατότητα μορφοποίησης της έμπνευσης κάθε ατόμου -με ή χωρίς μουσική γνώση και δεξιότητα- σε πολιτιστικό προϊόν.

Διαβάστε περισσότερα εδώ >> http://www.aigialeianews.gr/topika/politismos/6396-fidelio-enas-sygxronos-xoros-politismoy-mousikis-ekpaidefsis-sto-aigio-me-tin-ypografi-tis-marias-g-kavoyni

 

 

Post by mariakav

Comments are closed.